17.7.10

Sisustussuunnitelmia

Olimme suunnitelleet talon ulkomaalausta, mutta päivät ovat olleet liian kuumia ja kosteita. Olenkin siirtynyt sisustamaan sisätiloja. Vaahteramäen sisustusta on suunnitellut kanssani sisustusammattilainen, sillä lähipiirissäni on sisustussuunnittelija. En ole koskaan aikaisemmin miettinyt kotini sisustusta ammattilaisen kanssa. Olen enkä jopa suhtautunut vähän epäilevästi siihen, että joku ulkopuolinen kertoisi, millaiset tapetit tai lattiat minun pitäisi kotiini laittaa.

Kokemukseni perustella voin kuitenkin suositella ammattlaisen apua. Valintojen tekeminen on niin paljon helpompaa, kun joku on jo tehnyt ennakkokartoituksen. Kuudesta tapettinäytteestä valitsin nopeasti viisi parasta. Kuudeskin tapetti olisi minulle sopinut, mutta alakerran tilat loppuivat kesken.

On tietysti tärkeää, että suunnittelija tuntee asiakkaan maun ja tarpeet. Oma makuni meni hyvin yhteen sisustussuunnittelijani näkemysten kanssa, olimme jopa toisistamme tietämättä hankkineet samaa verhokangasta. Vähän kyllä epäröin, kun suunnittelijani ehdotti verannalle punavalkoruutuista linoleum-lattiaa , mutta nyt lattia on yksi ehdottomista suosikeistani.

Sitä paitsi minusta on ollut hauskaa, kun olen voinut jutella sisustusasioista jokun kiinnostuneen henkilön kanssa. Mieheni kyllä asentaa keittiön kaapit, kaakeloi kylpyhuoneet ja tapetoi seinät, mutta ei viitsi kovin paljon vatvoa eri vaihtoehtoja.

Lisään kuvia Vaahteramäen sisustuksesta, kun saan kamerani kuntoon. Tässä välissä voisin mainostaa sisustussuunnittelijani kotisivuja. Kannattaa käydä katsomassa Eeva Marikan gallerian työnäytteitä.

Ei kommentteja: