26.11.09

Mitä tapahtui Alisonille?

En ole kirjautunut Facebookiin, joten en seuraa reaaliajassa ystävieni tai tuttavieni elämää. Olen tosin huomannut, että ihmisten elämäntilanteiden päivittäminen netistä löytyvien vihjeiden avulla on aika koukuttavaa. Joskus innostun etsimään netistä henkilöitä, joiden kanssa en ole ollut tekemisissä vuosikausiin.

Varsinkin Amerikassa viettämäni vaihto-oppilasvuosi tuottaa yllättävää materiaalia. Kävin vähän aikaa sitten amerikkalaisen kotikaupunkini nettisivuille. Sivuilla kehuttiin kaupungin yhteistä itsenäisyyspäiväjuhlaa, jossa on ollut esiintymässä mm. Alison LaPlaca.

Muistin heti kouluvuodestani kauniin Alisonin, joten en malttanut olla tarkistamatta Alisonin myöhempiä elämänvaiheita. Google-haun perusteella selvisi heti, että Alisonista oli tullut Hollywood-näyttelijätär. Wikipedia osasi kertoa Alisonin menestyksestä minulle tuntemattomissa sitcom-sarjoissa (Duet ja Open House). Alison näyttää piipahtelevn myös esim. Teho-osastossa, Friendsissä ja Täydellisissä naisissa.

Alisonin elämänkertatiedoissa mainitaan ”high-school sweetheart” Joe Lando, ja minun oli tietysti pakko googlata Joenkin tiedot. Myös Joen tie oli vienyt Hollywoodin. Joe näytteli miespääosaa mm. Tohtori tuli kaupunkiin –nimisessä sarjassa, jota on varmaan esitetty Suomessakin. Komea Joe oli myös päässyt 90-luvulla People-lehden listoille maailman kauniimpien ihmisten joukkoon!

Minusta on kehittymässä aika hyvä nettinuuskija. Vanhan dettini kuvia en kuitenkaan löytänyt. Myytävänä olevan talon kuvan sentään löysin sekä kutsun tyttären Bat Mitsva –juhlaan.

Ei kommentteja: