26.8.08

Tyhjää täynnä

Tytär lähti Etelä-Koreaan ja poika opiskelemaan. Kuljeskelin eilen tyhjissä huoneissa ja surin elämän menoa. Olen aina ollut kova haikailemaan olemattomiakin asioita, mutta tällä kertaa tyhjyys oli kovin konkreettista. En halua tyhjää ja pysähtynyttä kotia.

Huomasin onneksi keittiön matossa mustikkatahran ja päätin pestä maton saman tien. Olin laittamassa mattoa kuivumaan saunaan, kun keksin, että voisin ensin pestä saunan lauteet uudella eucaliptuksen tuoksuisella pesuaineella. Hankasin lauteet juuriharjalla. Koko saunaan levisi ihan eucaliptuksen tuoksu, olo oli muutenkin kuin kuntosalin höyrysaunassa. Saunan laittiakaivo vain ei jostain syystä vetänyt kunnolla niin, että konttasin lopulta lauteiden alla ja kuivasin lattian räsyllä.

Kuulin, kun puhelin soi, mutta en ehtinyt vastaamaan. Joku soitti myös kännykkään. Kesken saunan siivoamisen en kyllä rupea puhelimessa puhumaan!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuli vain mielee: katsotko koskaan Täydellisiä naisia? Olet ilmetty Bree

Pioni kirjoitti...

Hei Kai
Olen katsonut muutamia jaksoja Täydellisistä naisista, mutta en ole kovin syvällä henkilöhahmoissa.Ulkoisesti en ikävä kyllä taida muistuttaa Breetä! Sekin on vähän traagista, että Täydellisissä naisissa vain näytellään. But this is my life!
Otan huomiosi kuitenkin kohteliaisuutena, vaikka et välttämättä tarkoittanutkaan sitä.

Junika kirjoitti...

Hei hei hei, kerrohan vähän tarkemmin tuosta ihanan tuoksuisesta saunanpesuaineesta! RRRRakastan eucalyptuksen tuoksua, saunassa etenkin. Tahtoo kans. Tosin kukahan meidän saunan pesis...

Pioni kirjoitti...

Hei Junika
Kysymyksessä oli Emendo Saunapesu (Eukalyptus). Ostin sen Stockmannin saunatarvikkeiden osastolta. Nyt kävin googlessa katsomassa, pesuainetta näyttää olevan myynnissä myös nettikaupassa http://www.saunanet.fi/cat/product_details.php?p=144

Tuoteselosteessa kehutaan pesuainetta luontoystävälliseksi ja tehokkaaksi. Itse totesin, että puhdistusaine tuoksui tosi aidosti eukaliptukselta.