22.8.08

Makeita t-paitoja


Kesä meni ja loma loppui, mutta alkukesän lomakuvat ovat edelleen käsittelemättöminä tietokoneen syövereissä.

Yksi New Yorkin nähtävyyksiä on Time Squren tuntumassa sijaitseva m&m -world. Kolmikerroksinen kauppa ei voi kannattaa karkkien ja oheistavaroiden myynnillä. Tavoitteena onkin varmaan tuottaa m&m -elämyksiä, jotka sitten siivittävät myyntiä ympäri maailmaa.
Olin tosin perheestämme ainoa, joka innostui sateenkaarenvärisistä karkeista tai m&m -malliston t-paidoista, tyynyistä ja pikkulaukuista.

Esimerkin innostamana ehdin jo mielessäni suunnitella Fazerille oman t-paitamalliston. Fazerin sininen t-paita, kultaisella Fazerin logolla olisi kalssisen tyylikäs vaihtoehto. Myös Fazerinan ruskea , kultakirjailtu paita sopisi aikuiseen makuun. Punavalkoraidallinen Marianne-paita siniselllä kirjailulla edustaisi reipasta merimiesmuotia ja vaaleanpunainen Geisha-paita olisi varmasti pikkutyttöjen suosikki. Myös laukkumallistosta tulisi Fazerin väreillä herkullinen.

Moneen lahjaongelmaan löytyisi ratkaisu, kun tuliaisiksi voisi suklaalevyn lisäksi tai asemasta viedä Fazerin t-paidan!

2 kommenttia:

Sun äitis kirjoitti...

tosi hyvä idea! Joko otit yhteytä Fazeriin?

Tuazophia kirjoitti...

Hauskaa M & M's:ssä on, että siskoni M rakastaa niitä ja hänen miehensäkin sattuu olemaan M eli M & M's-perhe. Tosin mies ei voi sietää kyseisiä karkkeja, mutta minkäs sille voi, kaikki ei voi olla täydellistä... ;)