1.7.08

The Queens of New England

Teimme Cape Codilta päiväretken legendaariselle Martha's Vineyardille. Merimatka Fulmouthista Oak's Bluffiin kesti Island Queenilla reilut puoli tuntia. Matkaoppaan suositusten perusteella päätimme kävellä rannikkokannasta pitkin Edgartowniin (matkaoppaassa tosin taidettiin mainita pyöräily).

Sää suosi meitä. Lämpötila oli yli 30 astetta, mutta kannaksella kävi leppeä merituuli. Olimme varustautuneet osittain oikein: mukana olivat vesipullot, hatut ja uimapuvut. Silti taisimme ainoina kävelijöinä herättää huomiota. Edgartownissa meitä nimittäin tervehti rouva, joka oli ohittanut kulkueemme pyörällä jo alkumatkasta. Hän ei ollut olettanut, että kävelemme noin kymmenen kilometrin matkan. Myös meille matkan pituus oli yllätys. Varsinkin kun huomasimme, että rantavalli oli varmaankin Amerikan epäkaupallisin neljä mailia. Ei yhtään aktiivista limonaadinmyyjää, ei yhtään aurinkolasikaupustelijaa, eikä mitään paikkaa, jossa vaihtaisi uimapuvut!

Edgartowniin kannatti kuitenkin mennä. Siinä missä Oak Bluffs oli vähän krääsäinen, tuntui Edgartown täydelliseltä pikkukaupungilta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tämä vaikuttaa aivan kielettömän sympaattisen oloiselta blogilta :)