9.7.08

Back at home

Palasimme Amerikasta muutamia päiviä sitten. Aikaeroon tottuminen tuntuu tosin vaikeammalta kuin mennessä. Olin vielä laskenut paluupäivän väärin niin, että menin lopulta suoraan lentokentältä töihin. Ensi viikolla jatkan lomaani. Toivon mukaan ehdimme silloin Linan kanssa järjestellä matkakuvia ja laittaa vielä joitakin kuvia tänne blogiin.

Kotiintulon jälkeen on jo sattunut kaikenlaista. Nuorimmainen pääsi ensiyrittämällä opiskelemaan toivomaansa opiskelupaikkaan (Helsingin kauppakorkeakoulu). Olen tosi ylpeä ja iloinen, vaikka vähän yllättynyt, sillä poikani valmentautuminen pääsykokeisiin ei vaikuttanut kovin intensiiviseltä. Yritin koko kevään komentaa ja motivoida poikaani tekemään enemmän töitä, koska kokemusteni perusteella pääsykokeisiin lukeminen vaatii aikamoista rutistusta.

Tulosten selvittyä poikani oli minulle vähän happamena siitä, etten aluperin ollut luottanut riittävästi hänen omaan arvioonsa. Tulosten juhlinta taas oli päättyä ikävästi, kun juhliminen/juhlajuoma sekoittivat arviointikyvyn. Ehkä äitien ikiaikaisiin tehtäviin kuuluu vastuun ja syyllisyyden kantaminen!

Ei kommentteja: