22.4.07

Vuosikertaviiniä omalta tarhalta



Kevään juhlien lähestyessä (kuohu)viinipullo taitaa olla monelle helppo ratkaisu kädessä viemiseksi. Juhlajuomiin saa kuitenkin ainutkertaista säihkettä aika vähällä. Toissa jouluna askartelin Jenkeistä palanneille naapureille, poikaystävän purjehdusta harrastavalle perheelle ja omalle isälleni personoidut viinipullot. Maplehill Manor Vineyard -etiketti tulostettiin tarrapaperille ja liimattiin viinipullon vastakkaiselle puolelle. Näin tuotetiedoista kiinnostuneelle ei alkuperäinen viinimerkki jää pimentoon. Professionaalimman silauksen saa askartelemalla pullolle kaulurin tai toteuttamalla kokonaisen sarjan etikettejä samalla teemalla. Ideoita etiketteihin voi etsiä vaikka lapsuuden piirrustuksista, lehtileikkeistä, netin kuvagallerioista..

Mercury Island - vineyard etikettien kuvat ovat osoitteesta www.gettyimages.com, purjehduskuvat poikaystävän, Vaahteramäki oma.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Blogi on kiinnostava, mutta teksti niin pientä, että sitä on valitettavasti vaikea lukea. Tekstin väri ei myöskään erotu oikein taustasta...

Sun äitis kirjoitti...

Liioli,
millä selaimella luet näitä? Safarilla? Olen huomannut (ja edellisen merkinnän kommenttien perusteella myös PA on huomannut), että leiska särkyy Safarilla. Firefoxilla leipätekstin tausta on valkoinen, ja silloin teksti erottuu ongelmitta (päin vastoin kuin Safarilla näkyvältä siniharmaalta pohjalta).

Lina,
tuo etiketin mansonin kuva on niin söde, että kannattaisi ehkä harkita marginaalin kuvan vaihtamista (etikettikuvan rinnalla nykyinen logokuva näyttää vähän rakeiselta ja synkältä).

Vaahteramäen Lina kirjoitti...

liiolii,

Kiitos palautteesta! Me ollaan ihan lähipäivinä uudistamassa blogia vähän keväisempään kuosiin, toivottavasti näkyy sitten paremmin. En ollut itse tietoinen Safarin ongelmista, mutta täytyypä pyytää serkkupoikia testaamaan seuraavan leiskan toimivuus.

Sun Äitis,
Pyrin sivukuvassa sellaiseen Carl Larsson henkiseen piirrokseen, mutta vähän tummaltahan se taitaa nyt näyttää. Katsotaan :)