11.11.08

Popcorn-koneesta pamahti perheriita

Mieheni osti uuden digisovittimen. Kassalla hän kuuli, että "kansalaisboksin" ostaja saisi kaupanpäälliseksi popcorn-koneen.

Mieheni ei ehkä osannut odottaa, että yllätyslahja saisi minut raivon partaalle. Minusta popcorn-kone on käsittämätön, turha vempain, jota ei pitäisi ottaa edes ilmaiseksi kaappeja täyttämään. Olen elämässäni paistanut popcornia alle kymmenen kertaa, ja nyt kun lapset muuttavat pois en varmasti ikinä tarvitse popcorn-konetta.

Minua ärsytti myös se, miten kauppias määritteli perheeni yhden oston perusteella. Periaatteena oli varmaan, että asiakkaat, jotka päätyvät kansalaisboksiin (eivätkä etsi laadukkaampia vaihtoehtoja?) pitävät myös popcornista.

Mainos kehuu, että kansalaisboksin käyttö on helppoa ja mutkatonta. Toivottavasti kauppias on edes tässä kohdin osannut arvioida oikein perheemme tarpeet.

3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Heh, minä pidän popcornkoneesta tosi paljon! Sillä on helppoa valmistaa popcorn ja jos lapsella tulee pissahätä kesken valmistuksen, ehtii joko lopettaa popcornien teon tai käydä vessassa kesken kaiken. Perinteisellä menetelmällä valmistettaessa tarvitaan enemmän rasvaakin ja kun meillä syödään poppareita suhteellisen usein, on silä merkitystä (yleensä en suolaa popcornia lainkaan, joten sekin puoli on kunnossa). Eli joku voi olla onnessaan laitteesta - lahjoita ihmeessä laite kirpparille tai arpajaispalkinnoksi!

Pioni kirjoitti...

Hei Tuazophia

Popcornkone kannattaa hankkia,jos sille on käyttöä!
Olen itse aika puritaaninen kaiken tavaran suhteen. Mietin tarkaan mitä tarvitsen ja haluan. En mielestäni ainakaan tässä elämänviheessa tarvitse popcornkonetta, ja siitä syystä ärsyynnyin, kun kotiimme sellainen yllättäen ilmestyi.
Ehkä löydän koneelle vielä hyvän kodin.

Tuazophia kirjoitti...

Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että kannattaa hankkia vain tarpeellista! Halusin vain antaa lohduttavan esimerkin siitä, että ehkä koneesi löytää jostain hyvän loppusijoituspaikan, eikä jää nurkkiisi pyöriskelemään. ;)